Path of Exile najavil svojo največjo razširitev Betrayal

Path of Exile je svoj obstoj začel leta 2013 na PC-ju in ga veliko ljudi smatra kot veliko konkurenco bolj znani igri Diablo 3. Čeprav si špila določene mehanike delita, sta si prav tako močno različna, če ne drugega že po temu dejstvu, da je Path of Exile popolnoma brezplačen.

Razvijalec Grinding Gear Games je v petih letih na igri pridno delal ter ji dodal vrsto izboljšav ter posodobitev, igra pa je prav tako sčasoma doživela predelavo za Xbox One, medtem ko bo decembra prispela tudi na PlayStation 4. Sedaj so napovedali celo največjo razširitev doslej, ta pa bo nosila ime Betrayal.

V dodatku se bo pojavila nova zlobna organizacija Immortal Syndicate, ki bo dodobra prevetrila dogajanje. Izginili bodo Forsaken Masters, ki so nam prej pomagali do novih moči ter veščin, naša glavna naloga pa bo da zrušimo Immortal Syndicate, ki si je nabral ogromno moč in posestvo.

Kot se za razširitev spodobi, bomo seveda dobili nova igralna območja, opremo ter raznorazne pošastke, vse te novosti pa bodo dostopne od sredine igre dalje. A za razliko od prejšnjih razširitev, se bo tokrat Path of Exile močno bolj osredotočil na samo zgodbo. Odločati se bo moč kateri karakterji bodo preživeli in kateri umrli, to pa bo imelo velik vpliv na delovanje organizacije Immortal Syndicate. Grinding Gear Games so spisali kar 40.000 vrstic dialoga in čeprav bo še vedno poudarek na hitrostnem klanju horde gnusob, bo večji poudarek na štoriji dobrodošla sprememba.

Betrayal naj bi tudi v glavno štorijo bolje integriral prejšnji dve ekspanziji Incursion in Delve, saj sta ti dve bili prej bolj ločeni aktivnosti, prenovljena integracija pa naj bi pripomogla k boljšemu poteku zgodbe.

Path of Exile Betrayal bomo na PC-ju lahko pognali 7. decembra, medtem ko bodo konzole svoji inačici dobili par tednov kasneje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime