Ameriška vojska dela svojo e-šport ekipo

Ameriška vojska poskuša stegniti svoje roke v vsak košček preživljanja prostega časa saj se želi čim bolj približati nič hudega sluteči mladini. Rekrutiranje novih članov ni več tako lahko delo kot njega dni, saj mlajšim, zaradi nerazumljivega razloga, ne paše več dihanje puščavskega peska, odveč pa jim je tudi streljanje ljudi ter skrivanje pred eksplozijami.

Ker je je e-šport ena bolj popularnih stvari med mladino, se je ameriška vojska odločila organizirati prav svojo e-šport ekipo. Kot so napisali v nedavni Reddit temi, se bodo s tem poskušali približati mlajšim in jim predstaviti, kaj vse jim lahko vojska ponudi. Njihova ekipa se bo udeleževala različnih turnirjev in poleg samega tekmovanja, želela zbližati naraščajoč odcep splošne publike od vojske.

Novoprišleki ameriške vojske pa ne bodo samo preigravali iger ampak  bodo morali tudi testirati beta inačice aplikacij ter razne programske simulacije. V program se bodo lahko vključili veterani, rezervisti ter tudi aktivni člani, kar bo ekipo vsekakor naredilo precej raznovrstno.

Ameriška vojska tako ni prvič pokukala v igričarsko industrijo. V preteklosti so že spočeli prav svojo serijo večigralskih streljačin, America’s Army, kontaktirali pa so tudi razvijalca Slitherine, kateri je za njih predelal strategijo Command Modern Air/Naval Operations za namene treninga.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime