Battlefield 5 posodobitev dodala podporo za ray tracing

Electronic Arts ter razvijalec DICE sta samo dneve pred izidom v veliko žalost spravila vse grafične navdušence z nepričakovano vestjo, da njihov naslov Battlefield 5 ob izidu ne bo vseboval grafičnih učinkov kot so ray tracing, katere omogoča najnovejša serija Nvidia RTX grafičnih kartic.

Špil uradno še vedno ni zunaj saj bo standardna edicija izšla 20. novembra in tudi tokrat se bo bolj potrpežljivim čakanje izplačalo, saj je DICE neutrudno tapkal vrstice kode in podpora za ray tracing je že nared v obliki prve posodobitve! Tako si je Battlefiled 5 prislužil laskavi naslov prvega, ki se ponaša s tosortno tehnologijo in RTX grafične kartice so sedaj končno dobile vsaj nekaj smisla za nakup. Razvijalec pravi, da bo še naprej delal z Nvidio, saj želijo tehnologijo bolje prilagoditi svojemu naslovu in jo tako tudi bolj optimizirati.

Poleg podpore za RTX grafične učinke, bo posodobitev popravila tudi nekaj manjših hroščev kot so izboljšave pri stabilnosti, polno listo sprememb pa si lahko preberete na njihovi strani.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!