Command & Conquer in Red Alert bosta doživela predelavo

Namigovanja na predelavo legendarnih strategij Command & Conquer ter Red Alert so se že pojavila a uradno ni bilo znanega nič. Jasno je, da je EA na sejmu E3 pošteno brcnil v temo, ko je namesto polnopravnega nadaljevanja strategije, napovedal zgolj mobilni odvrtek, ta pa je pošteno razhudil praktično vso igričarsko publiko.

A vest je sedaj uradna: v moderno preobleko bomo pridobili tako Command & Conquer kot tudi Red Alert!¨Na predelavi bo delal razvijalec Petroglyph Games, katerega sestavljajo bivši originalni razvijalci studia Westwood, ki so svoja vrata zaprli leta 2003 in so zaslužni za ustvaritev C&C vesolja. Vrača se tudi Franc Klepacki, ki je poskrbel za glasbeno podlago vseh preteklih Westowoodovih izdelkov.

Pri razvoju bo sodeloval tudi studio Lemon Sky Studios, ki s specializira za predelavo klasičnih strategij. Producent Jim Vessela je povedal sledeče:

“Najbolj zanimiv del je, da sploh še nismo začeli z razvojem. Celotna skupnost lahko z nami sodeluje od dobesedno samega začetka in imajo tako priložnost, da vplivajo na kakšen način bomo zgradili to predelano izkušnjo. Prosimo vas, da še naprej sodelujete na Redditu in na ostalih kanalih skupnosti in nam pomagajte ustvariti najboljši možni predelavi iger C&C ter Red Alert!”

Kot se dandanes rad pohvali EA, tudi ti preoblečeni igri ne bosta vsebovali nobenih mikrotransakcij.

Ker nimamo nobenega uradnega videa ali slike, bomo spodaj nalimali posnetek prvega dela Red Alerta, da vas morda malce spomnimo, kaj so nekateri preigravali leta 1996.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime