Serija Narcos bo dobila svojo igro

Netflixova serija Narcos je zagotovo navdušila vse tiste, ki ste si v preteklosti radi ogledali serijo Breaking Bad in ste iskali novo dozo kriminalne drame, kjer ne manjka preprodajanja drog.

V seriji glavno vlogo nosi igralec Pedro Pascal (tisti tip, ki mu The Mountain v The Game of Thrones zmečka glavo), celotna serija pa se vrti okoli preprodajanja drog kolumbijskega kartela.

Kot vsak uspešna televizijska zadeva, bo tudi Narcos dobil svojo interaktivno verzijo videoigre. Za razvoj skrbi britanski založnik Curve Digital ter razvijalec Kuju, skupaj pa bosta ustvarila, stavimo da tega niste pričakovali, potezno akcijsko strategijo, kjer bomo lahko zastopali barve kartela ali pa policijske enote DEA.

Igra bo nosila naslov Narcos: Rise of the Cartels, izšla pa bo v tretji četrtini 2019. Spodaj si lahko ogledat prvi kratki dražilnik, ki ga je založnik prikazal kar na Twitterju.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!