Fallout 76 – igralci sprožili tri atomske bombe in s tem zrušili strežnik

Pisali smo že o nedavnem podvigu igralcev v  novonastalem, večigralskem svetu igre Fallout 76, kjer je sprožena atomska bomba na specifični razpoki izrodila popolnoma nov dogodek. Na površje je priplezala ogromna pošast Schorched Queen, katera izgleda v bistvu kot mutiran netopir.

Seveda so se igralci takoj vprašali eno pomembno vprašanje: če na isto mesto istočasno izstrelimo tri atomske bombe, bomo potem dobili tri različne pošasti ali pa vsaj 3x močnejšo izvedenko netopirja?

To jim je včeraj tudi uspelo in po zraku so zaplavale tri bombe smrti in se usmerile na isto točko. Rezultat je bil… precej pod pričakovanji.

Minuto po tem, ko se prah sploh še ni dobro polegel, je igra zaštekala in vsi igralci so dobili žalostno sporočilo preobremenjenega strežnika. Server očitno na takšno eksplozijo ni bil pripravljen in je zato posledično preprosto iz sebe stresel vse igralce. Možno je, da zrušitev ni bila ravno povezana s tem dogodkom, saj se strežnik, že od izida ruši kot za stavo, a bilo bi veliko naključje, da bi se izklopil ravno takrat.

Apokaliptični dogodek si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime