Fallout 76 popravek na PlayStation 4 tehta kar 47GB

Fallout 76 ni imel ravno lahkega izida, saj se je znašel pod močnimi kritikami praktično vsakega, ki je preizkusil to večigralsko, preživetveno igro v post-apokaliptičnem okolju.

Bethesda poskuša čimprej dodobra zakrpati vse hrošče, ki lezejo iz vsake špranje in plod njihovega dela je posodobitev 1.02.

Ta prinese lep kupček popravkov, ki se tičejo kampov, PvP načina in nalog. Na PC-ju so celo odklenili sličice na sekundo in računalniški zanesenjaki niso več vezani na neko mejo, saj lahko sedaj poganjajo igro pri 60, 144 ali pa celo 200 sličicah na sekundo. Še boljša novica je, da fps-ji niso več vezani na fiziko v igri. Namreč prej so se lahko igralci z višjimi sličicami na sekundo premikali in udrihali z orožji hitreje kot tisti, ki so denimo dosegali nižje fps-je.

Posodobitev 1.02 je titanska. Na konzoli PlayStation 4 boste primorani prenesti kar 47GB podatkov, kar je praktično celotna igra. Ta namreč tehta okoli 53GB zato bo popravek prepisal skorajda vso vsebino na disku. Boljše se godi PC igralcem, ki bodo primorani prenesti samo 15GB saj imajo drugačno arhitekturo datotek.

Bethesda pravi, da bodo v prihodnosti posodobitve manjše in zopet so se zavezali rednemu dodajanju nove vsebine čeprav govorice kažejo, da je prodaja Fallout 76 močno pod pričakovanji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime