Čudaška sovjetska streljanka Atomic Heart dobila prvi igralni napovednik

Atomic Heart je vsekakor špil, ki s svojo raznovrstno in zanimivo vizualno podobo vzbuja pozornost vsakega, ki je kdaj si ogledal kakšen njegov napovednik. Mnogo igralcev se je začelo spraševati ali se bo to šlo sploh za resnično igro ali pa se gre samo za zanimiv koncept, ki nikoli ne bo obrodil sadov.

Dvomljivcem je razvijalec Mundfish včeraj dokončno zaprl usta, saj je prikazal prvi igralni napovednik. V Atomic Heart bomo igrali specialnega agenta P-3, kateri se na vrhuncu obdobja Sovjetske zveze znajde v čudaški okolici stavbe 3826. Poskušal bo razkriti skrivnost izginotja vseh preživelih ter zraven naselbino tudi očistiti od norih robotov, vse to pa mu bo uspelo ob uporabi precej originalnih sejal smrti.

Špil je grafično precej impresiven in naj bi ob izidu celo podpiral RTX grafične učinke a počasi z navdušenjem, saj je Atomic Heart še precej daleč stran. Zaprta beta se bo začela izvajati proti koncu 2019, kar pomeni, da zna špil zelo verjetno iziti šele v 2020. Atomic Heart je že moč prednaročiti, kar bi ob tako oddaljenemu izidu storil samo nekdo, ki dnevno vase zlije liter kisle vodke in ne ve kaj bi s težko prihranjenimi rublji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime