No Man’s Sky bo danes dobil veliko posodobitev Visions

Ena najbolj medijsko napihnjenih iger, ki je še pred svojim dejanskim izidom nabrala tako velike količine “hypa”, da se verjetno z njo ne bi mogel primerjati niti Half-Life 3, pridno pridobiva na novi vsebini. Govorimo seveda o No Man’s Sky, ki je ob izidu s svojo plehkostjo razočaral praktično vsakega držača miške in tipkovnice ter konzolnega ploščka.

Razvijalec Hello Games se je po izidu pametno potuhnil in začel delati na novi vsebini ter si začel počasi pridobivati nekaj zaupanja igričarske baze. Julija so izdali ogromno posodobitev NEXT, ki je prinesla ogromno izboljšav ter vsebine, sedaj pa pripravljajo nov popravek imenovan Visions.

Tega so najprej pozorni oboževalci odkrili na njihovem YouTube kanalu, kjer je bil sicer naložen a neobjavljen. Sedaj je razvijalec izid posodobitve tudi uradno potrdil, še boljša novica pa je, da jo bomo dobili že kar danes!

Visions prinaša veliko večjo raznovrstnost vsega, kar poseljuje svet No Man’s Skya. Dobili bomo pet novih biomov, več različne favne ter bolj raznovrstno barvno paleto, kjer ne bo umanjkala tudi kakšna mavrica. Čaka nas tudi odkrivanje zakopanih fosilov, raziskovali bomo lahko padle križarke ter nabirali redke artefakte.

Poln seznam si lahko preberete tule, spodaj pa si lahko ogledate uradni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime