Bi radi počeli nekaj povsem brezkoristnega? Pojdite gledat spopad naročnikov za kanala PewDiePie in T-Series

Poročali smo že o temu, da se trenutnemu kralju YouTube naročnikov, kanalu PewDiePie, maje prestol. Švedu namreč grozi indijski kanal T-Series, kateri producira Bollywood ter glasbeno vsebino in se mu po številu naročnikov urno približuje.

Indijci naj bi trenutno pridobivali po 100k naročnikov vsak dan in v naslednjih dneh bi naj postali kanal z največ naročniki v YouTube zgodovini. Trenutno še vedno vodi PewDiePie, kateri ima v času pisanja 71.346.510 naročnikov, T-Series pa mu je tesno za petami s 71.222.670 privrženci.

Sedaj lahko ta zgodovinski spopad spremljate tudi v živo. Kanal FlareTV namreč v živo prenaša sprotno štetje naročnikov, kjer se na eni strani zaslona vrtijo številke PewDiePieja, na drugi pa T-Series kanala. To je v bistvu to od prenosa, če ne štejete muzike v ozadju. Razburljivo, kajne?

Ne glede na to, prenos v živo spremlja kar dobrih 6.000 ljudi, živo pa je tudi pogovorno okno, kjer lahko najdemo, kot je v YouTube navadi, cel kup rasističnih in homofobičnih opazk.

Prenos si lahko ogledate na spodnji povezavi in čeprav bodo Indijci na koncu zagotovo zagotovo zmagali (baje je tam vlada spočela uradni program, kjer mora vsak novorojenček postati takojšen T-Series naročnik), bo PewDiePie ostal posameznik z največ naročniki.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime