Outcast – Second Contact trenutno brezplačen v Humble Bundle trgovini!

Na Outcast imam osebno precej tople spomine, saj je bila ena prvih iger, ki sem jih ugledal na PC-ju in ki je, za svoje čase, na zaslon metala prav neverjetno podobo. V igri prevzamemo vlogo tipčka s kulskim imenom Cutter Slade. Ta se znajde na planetu Adelpha, njegova naloga pa bo razrešitev planetarnih skrivnosti in preprečitev uničenja. Tipično.

Original je dandanes precej zastarel a k sreči smo v 2017 prejeli predelavo v obliki Outcast – Second Contact, ki pripelje špil v moderno preobleko ter sodobne resolucije. Roko na srce, špil še vedno ni ravno med najlepšimi a vseeno se gre za spodobno predelavo, ki jo lahko sedaj za omejen čas prejmete povsem brezplačno!

Trgovina Humble Bundle namreč za omejen čas ponuja igro zastonj in ko enkrat špil registrirate, ostane vaš za vedno. Vse kar morate storiti je, da ustvarite Humble Bundle račun (če ga še nimate) ter se naročite na njihov “Newsletter”. Po opravljenem postopku boste prejeli povezavo do prenosa igre. Žal se v temu primeru ne gre za  Steam ključ ampak za direktni prenos igre, ki ga morate opraviti do 29. novembra, preden povezava magično ne izgine.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime