Razvijalec Obsidian bo najavil nov RPG na dogodku The Game Awards

Priznani razvijalec visoko kvalitetnih RPG naslovov, Obsidian Entertainment, je napovedal, da bo… No, kmalu nekaj napovedal.

Studio, ki ga je nedolgo nazaj kupil Microsoft, je imel pred tem že v delu en naslov, katerega naj bi vodila ustvarjalca Fallout serije, Tim Cain in Leonard Boyarsky. Projekt ima trenutno kodno ime Project Indiana sicer zagotovo ne bo nov Fallout špil saj ima pravice do te franšize Bethesda.

Po govoricah sodeč se tudi ne bo šlo izometrični naslov, v slogu Obsidianove serije Pillars of Eternity ampak naj bi se šlo za tretjeosebno zadevščino, zgrajeno v Unreal Engine 4 pogonu.

Vse se je začelo na Twitterju, ko je Obsidian objavil skrivnostni Tweet, kjer je svoje sledilce spraševal o čudnih reklamah na njihovi strani obsidian.net.

Ob obisku na stran so igralci bili priča reklami: “Počakajte na posebno sporočilo od tete Cleo, ki bo dostavljeno 6. decembra na dogodku The Game Awards!” Če ste kliknili opcijo “Skip”, ste lahko naleteli na še eno reklamo, kjer je prikazana krema, kruh ter posebno energijsko mazilo.

Slike kažejo na zanimiv stilistični slog in komaj čakamo, kaj nam bo Obsidian kmalu skuhal. Počakajmo na podelitev nagrad, ki se bodo pripetile čez dober teden, 6. decembra!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime