Tale of Two Wastelands je mod, ki združi Fallout 3 in Fallout: New Vegas v eno ogromno igro

Fallout 3 ter Fallout: New Vegas sta precej podobni igri, saj sta sta bili obe zgrajeni na istem pogonu. A če je trojko razvil studio Bethesda, je New Vegas produkt razvijalca Obsidian Entertainment, katerega člani so tudi izvirni razvijalci Fallout vesolja.

Kljub temu vsebuje New Vegas novejšo iteracijo pogona, ki doda večjo stabilizacijo ter nekatere nove funkcije, kot so izbiranje spremljevalcev, kovačenje, modificiranje orožij ter izbojšanjo podobo.

Seveda so se igralci takoj začeli spraševati, kako bi tretji del prenesli v bolj posodobljen motorček, ki se veliko manj ruši. Modderska skupnost je to vprašanje začela reševati že leta nazaj in rodila se je modifikacija Tale of Two Wastelands. Ta ne prenese samo F3 v novejši pogon, ampak nam omogoča preigravanje tako trojke kot New Vegasa v eni sami kampanji.

Kot že rečeno, mod je izšel že nekaj časa nazaj, a smo sedaj končno dočakali različico 3.2, ki je močno predelana verzija Tale of Two Wastelands. Knjižica sprememb šteje kar 30.000 vrstic in si jih lahko preberete na sledeči povezavi.

Za igranje boste seveda potrebovali kopiji igre New Vegas ter Fallout 3, zadeva pa je precej nekompatibilna z drugimi modi, zato se priporoča frišna namestitev obeh naslovov.

Tale of Two Wastelands si lahko prenesete tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime