Hotel ponuja zanimivo storitev, s katero lahko najamete Instagram varuško, ki namesto vas objavlja slike

Zagotovo ste se že odpravili na dopust v lepe kraje in kljub uživanciji naleteli na kar veliko težavo. Kot vsi vemo, moramo dandanes z drugimi deliti prav vsako stvar, ki jo doživimo, in četudi smo na počitnicah, to ne pomeni počitka od socialnih medijev.

A fotografiranje vsake malice, kosila, večerje, sončnega vzhoda in zahoda ter naključne sprehajajoče želve je lahko precej časovno potratno.

Zato so se Ibis hoteli v Švici domislili genialne storiteve.

Gre za “Instagram varuško”, ki vse bolečine in napore socialnih medijev za plačilo prevzame na svoja pleča.

Storitev gre nekako tako: hotelu predate svoje Instagram podatke, oni pa nato najamejo “profesionalnega” Instagram uporabnika. Največkrat gre za lokalne “influencerje”, ki potem najdejo najlepše kotičke za fotografiranje in jih objavljajo pod vašim profilom.

Zanimiva ponudba, ki pa ji manjkajo “selfiji”, katerih pač ob odsotnosti lastnika ni mogoče udejanjiti. Vseeno grem stavit, da bo marsikdo, ki ima na dopustu dovolj gledanja okolice skozi objektiv telefona, ponudbo tudi rade volje izkoristil.

Ibis je na YouTubu objavil tudi zanimivo reklamo in ogledate si jo lahko spodaj. Mimogrede, na deseti sekundi posnetka se pojavi tip, ki močno spominja na slovenskega komika Luka Korenčiča. Ne, ni on.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime