Bomo končno dobili prvega profesionalnega slovenskega streamerja?

V začetku novembra je branža G2 Esports, znana predvsem po svojih uspehih v igrah League of Legends, Counter-Strike: Global Offesnive ter Rainbow Six: Siege, začela z zanimivim tekmovanjem. Iščejo namreč všečne streamerje iz celega sveta, ki bi prav za G2 Esports postali uradni zastopnik pri igri Fornite.

Tega tekmovanja se je udeležil morda najbolj znani slovenski Fortnite igralec, Kevin “Tohaj” Batic. Simpatični možakar, ki se ponaša z najbolj belimi zobmi v Sloveniji in šteje vsega 24 let, se je prebil med finalno osmerico izbranih. Tako bo sedaj odpotoval v Berlin, kjer se bo spopadel s serijo online izzivov, kateri ga znajo nato pripeljati v glavno četverico. Finalisti bodo prejeli zelo mamljivo nagrado, saj bodo postali uradni streamerji ekipe G2 Esports, kar jim bo poleg svetovne slave prineslo tudi zajetno plačo ter lepe mesečne bonuse.

Tohaj je na slovenski sceni že kar precej znan, njegov uradni Twitch je v relativno kratkem času nabral že lepo število sledilcev, tekmoval pa je tudi že na turnirju Fortnite Summer Skirmish.

Kevinu lahko zaželimo samo srečo in upamo da bo postal eden od Slovencev, ki bo postavil Slovenijo na e-šport zemljevid.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime