Sedaj tudi URADNO: Tim “Nemesis” Lipovšek v Fnatic ter Mihael “Mikyx” Mehle v G2 Esports!

POSODOBITEV

Kar smo vam namigovali v govoricah, se je izkazalo tudi za resnično. Ni kaj, očitno imamo zelo dobre vire.

Mihael “Mikyx” Mehle je sedaj tudi uradno postal član ekipe G2 Esports, kjer se bo pridružil Capsu. Nova nastala ekipa je dobila tudi svoj video, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Prav tako je uradni član nove ekipe postal mladi Tim “Nemesis” Lipovšek, kateremu je njegova bivša ekipa Mad Lions E.C. pripravila lep poslovilni filmček, sedaj pa je na Twitterju Fnatic tudi uradno objavil njegov prestop.

ORIGINALNA ZGODBA

League of Legends je v teh časih živ bolj kot kadarkoli prej, saj se ravno sedaj dogajajo prestopi igralcev k drugim ekipah in oblikovati so se začela zelo zanimiva moštva. Prvič pa v najboljših ekipah sveta vidno vlogo igramo tudi Slovenci!

Pisali smo že o prestopu igralca slovenskih korenin, Mihaelu “Mikyx” Mehletu, kateri bo prestopil ekipi G2 Esports. Sedaj pa imamo za vas slastno novico, saj smo jo dobili iz zanesljivih virov in jo lahko praktično potrdimo za uradno. Mlad slovenski up, ki sliši na ime Tim “Nemesis” Lipovšek naj bi namreč pravkar podpisal pogodbo z evropsko ekipo Fnatic! Ta se je letos pojavila v finalu Worlds 2018, kjer je sicer zgubila a vseeno se gre za moštvo, kjer igrajo igralci najvišjega kova.

Nemesis bo v Fnaticu zamenjal Capsa in tako bomo Slovenci v LCSu kmalu imeli kar dva igralca, katera se znata naslednje leto boriti za prvo mesto.

Tim (drugi iz leve) pri prejemu nagrade na turnirju Radioactive LAN v Krškem. Kdo bi si mislil, kje bo končal…

Tim nam je poznan že iz turnirjev, ki jih je organizirala prav naša stran. Že pri rosnih trinajstih letih je v zadrego spravljal starejše in bolj izkušene igralce in videlo se je, da pred nami stoji (no, sedi) velik talent s svetlo prihodnostjo. Fant, ki je na srednjo šolo hodil v Krškem in rad pogleda kakšno priljubljeno serijo kot so The Walking Dead in The Punisher, se je oktobra 2017 preselil v Madrid, kjer je začel igrati za ekipo Mad Lions E.C. Njegovi nastopi so bili očitno dovolj odmevni, da so pritegnili oko ekipe Fnatic in tako bo kmalu lahko preizkusil svoje sposobnosti proti najboljšim igralcem sveta!

Tako, Slovenci bomo kmalu prodrli na vse najvišje položaje. Razturavamo v NBA-ju, rešiti se nas ne more niti Bela hiša in sedaj bomo kmalu mešali štrene tudi najboljšim e-šport igralcem! Morda naša prvo aprilska šala, kjer smo šaljivo napovedali uradno slovensko League of Legends ligo, kmalu ne bo več samo hec…

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime