The Outer Worlds – novi RPG priznanega razvijalca Obsidian

Šušljalo se je, da bo na letošnji podelitvi The Game Awards 2018 priznani razvijalec RPG iger, Obsidian Entertainment, napovedal nekaj novega. No, ni se ravno šušljalo, saj je to studio sam sporočil na svoji uradni strani a pustimo to zaenkrat ob strani, saj nas čaka povsem nova igra!

In ta ne bo, za razliko od prejšnjih Obsidianovih iger kot so Pillars of Eternity ter Tyranny, v izometričnem pogledu, ampak se gre za prvoosebni RPG naslov, katerega vodi originalni foter Fallout franšize, Tim Cain.

Fallout je omenjen tudi v napovedniku, kjer lahko zasledimo napis: “od razvijalcev izvirnih Fallout iger ter naslova Fallout: New Vegas”, kar se zdi kot rahel nagajivi pomežik Bethesdi in njihovim težavam s Fallout 76.

Napovednik nam prikaže norega znanstvenika ter tuje planete kar pomeni, da bo The Outer Worlds domoval v znanstveno-fantastičnih vodah. Zadeva se tudi ne jemlje pretirano resno zato ne bo manjkalo humorja a vseeno bo to zabeljeno z globokimi igralnimi, RPG mehanikami.

Ne bo manjkalo boja na blizu z hladnimi orožij ter od daleč s pomočjo laserskih pušk, morda pa najbolj navdušijo bogati izbirni dialogi, ki so štempelj Obsidian iger in prav lepo je videti, da se bodo še naprej držali tistega kar znajo in ne bodo na silo rinili nekam, kamor ne bi smeli *khm Bioware in Anthem khm*

Na žalost še nimamo datuma izida, vemo pa da bo igra izšla za PC, Xbox One ter PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime