PUBG dobil novo mapo, zasnovano po slovenskem Bledu!

Ta vikend je PUBG dobil novo mapo, imenovano Vikendi. Naključje? Zagotovo ne, saj je razvijalec zagotovo mapo tako poimenoval kot v poklon slovenskim igralcem, ki smo seveda vzhajajoča sila v svetu e-športa.

Šalo na stran, sneženo obarvana mapa Vikendi je resnično zasnovana po Sloveniji, saj so se nekateri člani PUBG v preteklosti odpravili na izlet v Bled, kjer so dobili inspiracijo za ustvaritev mape. Tako lahko v Vikendi mapi odkrijemo Dino Park, hkrati pa bo arhitektura povsem evropska. Ob zmagi tudi ne bomo deležni več “Chicken Dinner” ampak kosa potice ter litra cvička, saj želi biti igra verodostojna slovenskemu izročilu.

Če dobro pogledate, lahko v ozadju vidite kurenta

Vikendi je že na voljo, a zaenkrat samo na testnih strežnikih. Spremembe niso samo klimatske, saj smo dobili tudi posodobitev “Update 24”, ki prinaša lepo število sprememb. Igralci bodo puščali sledi v snegu, ki bodo sčasoma izginile, vremenski učinki, kot je recimo močan sneg, pa bodo zmanjšali vidljivost, kar zna preseliti boje iz odprtih planjav v notranjost zgradb.

SCAR bo zamenjala puška G36C, dobili pa bomo tudi presnovljen sistem ponovnih posnetkov, spremenjen uporabniški vmesnik ter kup popravljenih hroščev in izboljšano optimizacijo.

Čaka nas tudi novo vozilo v obliki motornih sani, dodane bodo tudi nove animacije pri skoku s padalom, kjer bomo slednje lahko tudi odrezali pred samim pristankom.

Celotni seznam popravkov si lahko preberete na sledeči povezavi, Vikendi pa lahko trenutno igrate samo v načinu Squads.

PUBG bo novo pridobitev omogočil na vseh strežnikih 19. decembra, medtem ko boste PlayStation 4 ter Xbox One igralci na to morali počakati do januarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime