CS: GO postal brezplačen in s tem močno razjezil obstoječe igralce

Popularna večigralska streljačina je pred dnevi presenetila celotno igričarsko industrijo, saj je praktično čez noč postala brezplačni naslov ter dodala svoj Battle Royale način, imenovan Danger Zone.

Številke igralce so poletele proti nebu in včeraj je igro preigravalo slabih 750.000 ljudi. To je cifra, ki je Counter-Strike: Global Offensive ni videl že kar nekaj časa in čeprav se bo številka, po začetnem navdušenju, zagotovo znižala, se zdi, da je bil pristop razvijalca Valve prava odločitev.

Tega mnenja pa ne delijo že obstoječi igralci in na CS: GO na Steamu trenutno kar dežujejo negativne recenzije. V pičlih treh dneh je igro doletelo kar 20.000 negativnih opisov, saj se igralci pritožujejo predvsem zaradi prehoda na brezplačni poslovni model.

Začuda igralce ne moti Battle Royale način ampak so predvsem razočarani, da so v naslov vložili ogromne količine denarcev, ta pa je sedaj postala brezplačen.

Obstoječi igralci so tudi upali na kakšno bolj konkretno nagrado kot pa “Prime” status in značke zvestobe, bojijo pa se tudi, da se bo zaradi brezplačnosti v igro sedaj vsulo neskončno število nevzgojenih igralcev ter pamžev, ki se vse preradi derejo v mikrofon.

Kljub temu pa je prišlo tudi nekaj pozitivnih kritikih, natančneje 7.000 njih, kar pomeni, da so nekateri kljub temu hvaležni da lahko končno preizkusijo e-šport veterana in zagotovo bo nekaj mlade krvi, v igri tudi ostalo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime