Avengers: Endgame postal najbolj gledan napovednik v zgodovini

Marvel je že dolgo dražil svoje oboževalce z napovedjo četrtega dela Avengers in čakanje na prvi napovednik je bilo mukotrpno opravilo. 

Ko se je video končno pojavil na YouTubu, se je nanj zvalila množica oboževalcev, lačna prvih informacij. 

Ravno ti so dobri dve minuti dolg napovednik dodobra preučili, saj so pregledali prav vsako sličico, za morebitnimi odgovori na svoja vprašanja. Kakšno vlogo bosta igrala Hawkeye ter Ant-Man? Kaj pomeni podnaslov Endgame?

Vse to zahteva natančno preučitev napovednika in tega so v prvih urah predvajali tolikokrat, da je Avengers: Endgame postavil nov rekord v gledanosti.

Postal je namreč najbolj gledan napovednik v roku 24-ih ur, saj je med tem časom nabral kar 289 milijonov ogledov. S tem je zrušil prejšnji rekord, ki se je ustavil pri številki 230 milijonov in ga je držal, uganili ste, Avengers: Infinity War.

Mimogrede, tretje mesto trenutno drži nekdo, ki ni iz Marvelovih vrst in sicer gre za Disney ter njihov napovednik za nedavno napovedani Lion King, kateri je pridobil 224.6 milijona ogledov.

Uradna Twitter stran se je zahvalila vsem svojim oboževalcem, spodaj pa si lahko, če ste ga začuda zgrešili, ogledate napovednik tudi sami.

Avengers: Endgame izide 26. aprila 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime