Pro Evolution Soccer 2019 bo dobil svojo brezplačno, F2P inačico

Šele par dni je minilo, odkar je razvijalec Valve presenetil vso skupnost in ponudil svojo večigralsko igro Counter-Strike: Global Offensive v brezplačni inačici a očitno njegova darežljivost ni ušla Konamiju.

Ta se na nogometni zelenici bori z trenutno močno bolj popularno franšizo FIFA in če gre verjeti govoricam, se letošnji Pro Evo prodaja bolj slabo.

Zato so se odločili za pogumno potezo, saj bo založnik ponudil devetnajstico povsem brezplačno. A počasi, ne bo se šlo za ravno polno igro.

Nova pogruntavščina bo nosila ime Pro Evolution Soccer 2019 Lite, ponujala pa bo poln dostop do načina myClub, igralci pa bodo lahko izbirali med ogromnim številom različnih igralcev, kjer bodo vključene tudi legende tipa Maradona ali pa David Beckham.

Dostop bo omogočen tudi do “Featured” igralcev, katerih statistika se spreminja, glede na nastop njihovih izvirnikov na resnični nogometni zelenici. Igralci se bodo lahko poigrali tudi z EDIT načinom, kateri bo omogočil urejanje ekip ter igralcev po mili volji. Z drugimi besedami, igrali boste lahko mode, ki zaradi manjka UEFA licence igri podari prave igralce ter ekipe.

Konami pravi, da bo igra vsebovala tudi mikro-transakcije kar nas seveda ne preseneča, videli pa bomo, ali bo tako igra postala F2P ali P2W.

Pro Evolution Soccer 2019 Lite izide že 13. decembra, spodaj pa si lahko ogledate pripadajoči napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime