World of Warcraft dobila posodobitev 8.1 – Tides of Vengance

Zadnji dodatek za World of Warcraft, imenovan Battle for Azeroth, je izšel že avgusta in kljub prvotnemu navdušenju igričarske skupnosti, je to hitro skopnelo.

Kritike letijo predvsem na sistem opremljanja naših karakterjev, ko enkrat dosežemo maksimalno stopnjo 120. Azerite Armor je postal slaba zamenjava za Artifact orožja iz dodatka Legion, saj je oprema nenavdihnjena, hkrati pa ob sestavi popolnega seta ne dobimo nobenega bonusa.

K sreči je včeraj izšla posodobitev 8.1, podnaslovljena Tides of Vengance. Ta naj bi prinesla cel kup novih nalog in aktivnosti, Blizzard pa naj bi odpravil tudi nekatere pomanjkljivosti, nad katerimi se trenutno pritožujejo veteranski igralci.

Štorija bo končno razkrila usodo vilincev Tyrande ter Maulfuriona, hkrati pa bomo dobili nalogo, ki se bo tikala orkovskega poglavarja Saurfanga.

Dobili bomo tudi dve novi otočni ekspediciji, ki naj bi postale bolj dinamične in manj dolgočasne.

Sprememb bo deležen tudi sistem pridobivanja Azerite Armorja. Pri kompletiranju Mythic+ temnic bomo pridobili posebno valuto, s katero bomo lahko neprednostno kupili Azerite. Če bomo nabrali dovolj Azerita, bomo lahko kupili “in-slot” predmete direktno od trgovca, namesto da bi se zanašali na “kockanje”.

Spremembe so vsekakor dobrodošle in verjetno se bo nekaj igralcev vendarle vrnilo v igro. Tisti, ki bodo še oklevali glede  ponovne vrnitve v Azeroth, bodo to zagotovo storili v ogromni prihajajoči posodobitvi Rise of Azshara.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Sem nehal igrati WoW azerotha, ko sem teden dni igral samo azeroth dungeone oz. level 120, pa nisem dobil niti enega geara od ne vem kolikih dungeonih, recimo dvajsetih. Obupal in prenehal igrati.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime