Subnautica na voljo brezplačno

Pri razvijalcu priljubljene večigralske preživetvene streljačine Fortnite so se očitno odločili, da na svoji platformi za nakup iger Epic Games ponudijo možnost brezplačnega prenosa pustolovske igre Subnautica.

Igra je brezplačno za prenos na voljo tako vse do 27. decembra letos, pri tem pa si morate ustvariti uporabniški račun za platformo Epic Games (če ga še nimate). Po prenosu pa je igra vaša za zmeraj.
Treba je priznati, da gre za zelo solidno predpraznično darilo, saj cena omenjenega naslova sicer znaša okoli 20,99 evrov. Po vsej verjetnosti pa želi Epic Games pridobiti tudi nove uporabnike ter priljubljenost svoje platforme, kjer ponujajo vrsto iger za nakup.

Subnautica je mojstrovina izpod rok razvijalca Unknown Worlds Entertainment. Gre za izjemno pustolovsko in preživetveno igro, ki ponuja edinstven igralni način v odprtem podvodnem svetu z izjemno grafiko in odlično oblikovano vegetacijo ter organizmi. Vsebuje razburljivo in dobro povezano zgodbo, ki ji lahko sledimo ali pa tudi ne.

V osupljive in nevarne globine pa smo se potopili tudi mi, zato vabljeni k branju recenzije igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime