Jump Force dobil nov napovednik ter potrdil 4 nove heroje

Založnik Bandai Namco je pripravil nov napovednik za svojo prihajajočo igro Jump Force, ki je precej pričakovan naslov za praktično vse anime navdušence.

Jump World ter Real World se nenadoma združita, kar za posledico pusti v kaos ovito Zemljo, ki jo napadajo različni zlobneži.

Director Glvoer zato združi novo super herojsko ligo, imenovano Jump Force. Ta je sestavljena iz herojev, ki prihajajo iz različnih animejev ter mang.

Igralci bomo lahko prevzeli nadzor nad enim izmed njih, moč pa bo ustvariti tudi povsem svoj karakter, kateremu bomo lahko kostumizirali bojevalne sposobnosti ter seveda tudi izgled.

Novi napovednik se ossredotoči predvsem na štorijo, potrdi pa tudi 4 nove heroje. Ti so: Asta iz Black Clover, Trunks iz Dragon Ball, Boa Hancock iz One Piece ter Renji Abarai iz Bleacha.

Jump Force bo izšel 15. februarja 2019, svoj izvod pa si lahko priskrbite v spletni trgovini EIGRE.si.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!