Fallout 76 igralci bodo za darilo prejeli Fallout Classic Collection

Dobra novica za vse post-apokaliptične navdušence Bethesdine franšize Fallout, ki so se morda opekli pri nakupu zadnjega dela, večigralskega Fallout 76.

Namreč vsi tisti, ki ste se v igro vpisali v letu 2018 vsaj enkrat, boste deležni posebnega darila, v obliki kolekcije iger, pod skupnim imenom Fallout Classic Collection.

Paket vsebuje prvi in drugi del ter še odvrtek Tactics, gre pa se za precej drugačne naslove od sodobnih izvedenk. Špili se namreč odvijajo iz izometrične perspektive, poleg tega pa je boj izmeničen.

Kljub temu, jih nekateri še danes štejejo za ene najboljših RPG izkušenj in morda bi bilo komu le zanimivo videti, kako točno se je Fallout franšiza sploh začela.

Ponudba velja tako za PC lastnike, kot tudi za tiste na konzolah PlayStation 4 ter Xbox One.

Svoje brezplačne izvode bodo “srečneži” prejeli enkrat januarja, precej verjetno pa bodo na voljo ekskluzivno preko Bethesdinega klienta.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!