Black Desert Online dogodek nagrajuje svoje igralce, če ostanejo vpisani v igro

Razvijalec Pearly Abyss lepo skrbi za svojo MMO igro Black Desert Online. Tako je špil, ki že tako slavi kot eden najlepših MMO naslovov, doživel predelano grafično podobo v obliki Remastered edicije igre, nekaj časa pa so na zanimiv način podeljevali brezplačen dostop do polne različice Črne puščave.

Trenutno v igri poteka nov dogodek, imenovan Let It Snow. Med tem časom bo vsak igralec, ki bo vpisan v igro, ne glede na to ali bo aktiven ali ne, prejel posebne snežinke.

Te bo potem moč zamenjati za posebne Loot Boxe, ki se imenujejo “Snowflake Ornament Boxes” in prihajajo v različicah kot so: Delicate,
Resplendent, Shining, Black Magic Crystal Box in Fine Accessory Box. Slednja od teh vsebuje predmete kot so prstani in uhani najvišjih nivojev.

Priporočljivo je, da svoj lik odpeljete na neko osamljeno mesto in tako, če vas ne mika igranje, lahko vaš izbrani heroj samo stoji in prejema snežinke. Te padejo na vsakih 30. minut in tako lahko recimo v petih urah igranja na dan, prejmete 10 snežink.

Let It Snow dogodek se je začel 27. decembra in bo potekal vse do 16. januarja 2019.

Če si Black Desert Online trenutno še ne lastite in se želite zapoditi v lovljenje teh posebnih snežink, lahko izkoristite ponudbo na Steamu. Igra je namreč trenutno znižana za 50% na 4.99€, kar je odlična kupčija, glede na to koliko igralnih ur lahko iztisnete iz samo enega evrskega petaka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime