Fallout 76 hrošč onemogočil atomske bombe za novo leto

Vsi vemo, da se Fallout 76 sooča s težavami, saj razvijalec Bethesda pri dotični igri nikakor ne more splezati na zeleno vejo.

Po vseh neprilikah, kjer je bila zadnja razkritje uporabniških računov ter podatkov iz kreditnih kartic, se je zdelo, da so končno zajezili vse težave in da so pred njimi lepši časi.

Vendar se tudi leto 2019 za Fallout 76 ni začelo ravno lepo. Novo leto je namreč čas pokanja in seveda bi se spodobilo, da bi igralci ob polnoči sprožili največjo petardo od vseh: atomsko bombo.

Žal pa je vsem nuklearnim fanatikom to namero preprečil hrošč in novo leto je bilo v tej post-apokaliptični deželi čudno tiho.

V vsakem začetku tedna so v igro izpuščene nove nuklearne kode. Igralci morajo slednje dobiti med preigravanjem, kode pa ponavadi ščitijo pošasti, ki so visoke stopnje in so za bojevanje precej trd oreh.

Vsak teden bi se morale kode resetirati in igralci se morajo spet podati v lov za novimi. Problem je, da se to ravno ta teden ni zgodilo in po pokončanju visoke stopenjskega pošastka, so bili igralci nagrajeni z istimi kodami kot prejšnji teden. In te so bile seveda neuporabne.

Bethesda se je lotila delati na popravku, do takrat pa bodo jedrski silosi na žalost ostali zaprti. Ti šment.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime