Streamer, ki je napadel svojo ženo med prenosom v živo, zopet nazaj na Twitchu… a le za kratek čas

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o streamerju z imenom Luke “MrDeadMoth” Munday, ki je med igranjem igre Fortnite napadel svojo nosečo ženo.

Tip, star 26 let, je med prenosom v živo izgubil živce in se nasilno spravil nad svojo partnerko, katera šteje zgolj 21 let. Celotna zadeva se je zgodila izza kamere, slišati pa je bilo moč vpitje žene ter otrok.

Zadeva je bila hudo kontroverzna in Luko so kasneje aretirali, proti koncu januarja pa se bo moral zagovarjati na sodišču.

A 2. januarja se je “MrDeadMoth” zopet pojavil na Twitchu, kar je seveda vznemirilo nekatere uporabnike te platforme. Njihova pravila jasno navajajo, da do nasilnih dejanj “nimajo nobene tolerance in da bodo vsi računi povezani s takimi dejanji za vedno suspendirani.”

Po vzklikih jezne skupnosti na Twitterju, je “MrDeadMoth” zopet doživel deaktivacijo računa.

Twitch je za spletno stran Kotaku podal izjavo, da želijo svojim gledalcem pričarati varno in pozitivno izkušnjo in da konstanto delajo na temu vidiku njihove platforme.

Munday je od izklopa svojega Twitch računa izgubil še svoj YouTube kanal, zaenkrat pa je tudi njegov Twitter račun brez aktivnosti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime