What Remains of Edith Finch trenutno brezplačen na Epic Store

Epic Game Store trgovina nadaljuje svoje obdarovanje tudi v letu 2019.

Potem, ko so nam povsem brezplačno ponudili poštena naslova Subnautica ter Super Meat Boy, so se sedaj odločili za malce bolj umirjen naslov, ki pa nas bo prav tako stal 0€.

Gre za kritiško dobro sprejeto igro What Remains of Edith Finch.

V špilu smo postavljeni v vlogo Edith, ta pa raziskuje ogromno hišo, katera je pripadala družini Finch. Vaša naloga je, da poskušate izgruntati skrivnost: zakaj ste ostali edini preživeli v celotni familji?

Tako nas bo pot vodila skozi različne zgodbe družinskih članov in od vsakega od njih bomo lahko doživeli njegov zadnji dan, ko se je ta še nahajal v svetu živih.

Gre se za počasno igro, kjer lahko občudujemo čudovito grafiko in spremljamo zanimivo zgodbo. What Remains of Edith Finch ni za nepotrpežljive, saj so njegovi igralni elementi skorajda neobstoječi, zato ne pričakujte nekih akcijskih manevrov oz. platformskih izzivov.

Zadevo aktivirate na Epic Game Store preko sledeče povezave in ko si jo enkrat registrirate, bo vaša ostala za vedno. Akcija bo trajal do 24. januarja zato imate še lep čas za rezerviranje svoje kopije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime