Kako znajo izgledati igre v prihodnosti? Naravnost osupljivo

Zagotovo ste si že kdaj zastavili vprašanje: kako znajo izgledati visoko proračunske AAA igre v prihodnosti?

S tem ne ciljamo samo na neke Ray tracing učinke, ki nam jih, zaenkrat ne precej navdušujoče, pričarajo RTX grafične kartice.

Najnovejša verzija programa CGI programa Houdini 17 je na YouTubu prikazala nekaj svojih novih lastnosti, katere bodo ustvarjalci filmske in igričarske industrije lahko zapakirali v svoje izdelke.

Zadeva je preprosto osupljiva. Napredna animacija živalskega krzna ter oblek kaže na res razburljivo prihodnost, prav tako je navdušujoče denimo dinamično prilagajanje dima na fizične objekte.

Dejansko je pri videu že kar malce težko ločiti resnično življenje od tistega iz iger, kar je še posebej nazorno prikazano pri igri morske vode z obalo.

Koliko teh učinkov bomo ugledali v videoigrah je težko reči, še težje pa ugibamo pri strojni dajatvi za takšne lepote, saj je moja RX580 grafična kartica zašvicala že pri ogledu YouTube filmčka.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!