Mortal Kombat 11 dobil cel kup napovednikov

Če bi vas kdo vprašal za najbolj krvave igre, ki so kadarkoli pozdravile naše zaslone, bi zagotovo pomislili na ime Mortal Kombat.

To je ena od serij, ki vse od svojih ranih začetkov leta 1995 zaradi svoje eksplicitne podobe navdušuje igralce, starše pa spravlja na rob obupa zaradi zaskrbljenosti.

Včeraj je razvijalec NetherRealm Studios pokazal nekaj več podrobnosti glede novo prihajajočega poglavja, katero sliši na ime Mortal Kombat 11.

Dobili smo nov igralni posnetek, ki prikazuje ravsanje nekaj najbolj znanih imen iz Mortal Kombat franšize.

V enajstem delu bo plodno vlogo igrala tudi znana pretepačica Ronda Rousey, katera je velika oboževalka serije. Nič čudnega potem, da so jo razvijalci vključili tudi v svojo igro, kjer bo posodila svoj obraz in glasilke liku Sonye Blade.

Predstavili so tudi povsem novega pretepača in sicer je to Geras. Ta veliko stavi na teleportiranje in je zvesti služabnik boginje Kronike, katera ima neporavnane račune z Raidenom.

Naslednji napovednik se tiče predvsem zgodbe. Da, ne boste verjeli, ampak Mortal Kombat ima precej zanimiv “lore”, ki ga marsikateri igralec, ob vseh brutalnih usmrtitvah, mnogokrat spregleda.

Ko smo že pri usmrtitvah, imamo video, ki se osredotoča predvsem na popularne “Fatalities”.

To so tista zadnja poteza, ko nasprotnika že povsem onesposobimo in ga lahko s posebnim zaporedjem tipk razčesnemo na unikatne načine. Kot veli tradicija, ima vsak lik svoj unikatni “fatality” in ti so mnogokrat zelo domiselni zato smo radovedni, s čim točno nas bo v enajstem poglavju presenetil NetherRealm.

Mortal Kombat 11 ima zaenkrat napovedan izid za 23. aprila 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!