Median XL je ogromen mod za igro Diablo 2, ki doda nove nasprotnike, opremo in nove lokacije

Če morda še vedno ne morete pozabiti napovedi novega uradnega Diablo naslova za telefone, potem vas bo morda ravno tale novička spravila v malce boljšo voljo.

Izšla je namreč nova verzija modifikacije Median XL, ki Blizzardovi mojstrovini, katera sliši na ime Diablo 2, doda ogromno nove vsebine.

Median XL je najbolj popularna modifikacija za Diablo 2, saj doda toliko novih stvari, da špil postane skorajda neprepoznaven.

Torej, kaj nas vse čaka?

Da bi efektivno našteli vse spremembe, bi bila potrata časa, zato se raje osredotočimo na najbolj pomembne stvari.

Odkrili bomo lahko ducate novih lokacij, vse pa se skladajo z Diablovo štorijalno bogato zgodovino.

Tako bomo lahko zakorakali v mesta Duncraig, Viz-jun ter Toraja, med eno nalogo bomo celo potovali skozi čas in vstopili v vlogo samega Hudičevca. Med to zanimivo izkušnjo bomo poskušali premagati pleme Bear Tribe ter se dokopati v Worldstone Chamber.

Čaka nas tudi preko tisoč novih predmetov, novi nasprotniki ter prenovljen sistem kovačenja.

Ko enkrat dokončamo štorijo, se začne “Endgame”. Za razliko od izvirnika, nas na koncu ne čaka bojevanje proti istim, močnejšim izvedenkam nasprotnikov, katere smo srečali skozi prvi skozihod ampak nas čakajo povsem novi grdavži. Čaka nas preko 40 novih nalog, vsaka od njih pa bo dodobra stestirala vaš karakter in tudi vašo nabrano opremo.

Za konec so poskrbeli tudi za tehnično plat, saj Median XL prinaša višje resolucije, večji inventorij in samodejno pobiranje naokoliških predmetov.

Zainteresirani si lahko tole ogromno modifikacijo snamete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime