World Of Warcraft vstopil v drugo sezono

Priljubljena MMORPG igra je v torek (za Američane) ter včeraj za nas, Evropejce prešla v drugo sezono razširitve Battle For Azeroth. Druga sezona je prinesla čisto novo raid instanco, spremembe v Mythic + Dungeonih, ponastavitev PvP ratinga in še več!

Posodobitev 8.1 je sicer v igro World Of Warcraft prišla že v začetku decembra 2018, a se je Blizzard pametno odločil počakati z novo sezono do novega leta, saj so igralci pred novoletnimi prazniki lahko “polenarili”.

Prvič v zgodovini igre World of Warcraft smo dobili Raid instanco v kateri premagujemo bosse glede na pripadnost Horde oz. Alianse. V delih instance se bodo igralci Horde prelevili iz orkov v navadno živeče ljudi, medtem ko bodo pri Aliansi začeli govoriti trolščino! Instanca vsebuje 9 bossov, ki se dogajajo v glavnemu mestu kontinenta Zuldazar, ki pripada Hordi.

Blizzard je ponastavil tudi PvP rating, kjer se je tudi uradno začela nova sezona. Vsi igralci bodo ponovno začeli z 0 in se bodo z bojevanjem proti drugim igralcem ponovno morali dokazati. Kot nagrado za najboljše, pa jim je Blizzard pripravil presenečenje. Tisti pravi zbiratelji mountov bodo lahko z najvišjim rankom v PvP areni pridobili Proto zmaja.

Prišle so tudi spremembe pri Mythic + dungeonih, kjer pri stopnji 10 sedaj dobimo nov efekt imenovan Reaping. Ta je nadomestil Infested, ki je bil že kar malo nadležen. Ker je zadnji boss imenovan Ghuun sedaj premagan, je na vrsti novo poglavje. Bwonsamdi, ki ga srečamo tudi v Zandalari zgodbi, se prikaže in svoje vojščake oživi na vsakih 20% opravljene instance. Ko jih premagamo, lahko mirno nadaljujemo z instanco, a le do naslednjih 20%, kjer nas spet čaka njegova četa!

Prišel je tudi nov Warfront, ki se tokrat razvija na Darkshoru, ki ga je Horda napadla pred začetkom razširitve Battle for Azeroth. Takrat so zažgali tudi vsemogočno drevo, ki je sprožilo vojno med tema svetovoma! Več o ostalih posodobitvah pa si lahko preberete tukaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime