Netflix ter Instagram sta se združila za lažje deljenje priporočljivih serij in filmov

Aplikacija Netflix je pridobila novo pritiklino, ki vam bo omogočala lažje deljenje vaših najbolj priljubljenih serij in filmov.

Ta zadeva bo hudimano prav prišla raznim “influencerjem”, ki na Instagramu svojim sledilcem velikokrat priporočijo kakšno serijo ali pa film, poslužili pa se je boste nemara tudi tisti, katerim prijatelji neprestano utrujajo v stilu: “ej, a veš za kakšno dorbo serijo?”

Netflix aplikacija sedaj omogoča deljenje vaših izborov preko načina Instagram Story. Postopek je preprost: v aplikaciji izberete želeni izdelek ter stisnete opcijo delitve in nato izberete Instagram Story. Seveda lahko svoj izbor okrasite s tekstom ali animiranimi pojavami in že lahko delite svoj omiljeni TV naslov.

Funkcijo zaenkrat podpirajo samo iOS sistemi a Netflix pravi, da je razvoj Androidne različice že v delu, vendar ta še nima napovedanega datuma izida.

Netflix zadnje čase polni naslove spletnih strani predvsem zaradi povišanja cen, kar je seveda razburilo kar nekaj ljudi, vsi pa upamo, da bo dražja naročnina prinesla tudi obogateno knjižico filmskih izdelkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime