Ameriški vlogger ter njegovih 8,000 vreščečih oboževalcev naredili pravi kaos v nakupovalnem središču mesta Birmingham

Kaj se zgodi, ko v nakupovalno središče pride YouTube in Instagram zvezdnik, medtem ko so za njegov obisk vodilni ostali povsem nepripravljeni?

Odgovor na to vprašanje smo dobili par dni nazaj, ko je popularna YouTube in Instagram osebnost, James Charles, prispela v nakupovalno središče mesta Birmingham.

James je zaslovel zaradi svojih make up posnetkov, te pa je začel na svojemu kanalu ustvarjati leta 2015. Njegov vzpon slavi se je začel leta 2016, ko je postal prvi moški, povezan z znamko Cover Girl.

Na YouTubu imajo njegovi posnetki preko 25 milijonov ogledov, hkrati pa ima milijone sledilcev na Twitterju in Instagramu.

Tip je napovedal svoj obisk v Birmingham preko socialnih medijev in to s sliko v rdeči telefonski govorilnici. V nakupovalni center je bil povabljen, saj je prerezal trak novo odprte trgovine Morphe Cosmetics, ta pa je bila prej na voljo samo v Londonu.

Američan pa je bil zagotovo presenečen nad odzivom svojih sledilcev. Tisoče oboževalcev se je namreč zgrnilo v nakupovalni center, saj so želeli vsaj za sekundo videti svojega heroja tudi v živo.

Naval je bil takšen, da so oboževalci praktično zaustavili celoten promet. Avtobusi ter avti so mirovali na mestu, medtem ko se je horda oboževalcev valila proti nakupovalnemu središču.

Nepripravljeni so bili tudi vodilni, ki so se bali, da bodo oboževalci preobremenili dvigala in povzročili kakšno hujšo nesrečo. Zato je bila poklicana policija ter varnostniki in ti so skupnimi močmi vendarle nekako obvladali množico.

Charles je držal tudi žrebanje za slikanje in tako se je z YouTube zvezdnikom lahko slikalo 250 srečnežev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime