Black Ops 4 bo končno dobil rangiran sistem

Call of Duty:Black Ops 4 je sicer izšel že oktobra lani, a bo šele sedaj dočakal svoj ligaški rangiran sistem, ki je bil predviden že decembra. No, najprej ga bodo seveda dobili igralci Play Station 4 konzole in nato šele vsi ostali, posodobitev pa naj bi prišla šele v sredini februarja.

Igralci PC-ja ter Xboxa bodo tudi tokrat prikrajšani, saj se podobne situacije dogajajo skozi zadnja leta razvijanja igre Call of Duty. PS4 posodobitve se ponavadi zgodijo kar mesec pred PC posodobitvami, ki izidejo tudi z različnimi napakami, ki jih morajo nato popravljati.

Glavni meni, ki prikazuje League Play

Treyarch je razložil tudi, da bodo s prihajajočim ranked sistemom odpravili cel kup napak ter da so pridno zbirali želje igralcev v zadnjih letih. Čakajo nas razvrstitvene tekme, ki nam bodo določile rank. Če boste v svoji ligi osvojili prvo mesto, boste nato napredovali v višji rank, skozi celotno sezono pa boste nato prejeli stalen rank, kateri bo predstavljal vaše znanje.

Napovedali so tudi, da bodo proti koncu prve sezone 2019 omogočili tudi sistem za klane in teame, ki je bil sicer že prisoten v prejšnjih igrah Call of Duty.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime