Fallout 76 dobil popravek, ki je spet vpeljal že popravljene hrošče

Pripravljeni na novo dozo kontroverzije glede igre Fallout 76?

Že od samega začetka se ta večigralski poskus post-apokaliptične Severne Karoline koplje v težavah in vse te smo tudi popisali na naši strani.

Vsi se seveda spomnimo bedarij okoli najlonske vreče, pa potem je Bethesda po nesreči razkrila zasebne podatke uporabnikov ter pozabila ponastaviti kode za lansiranje atomskih bomb.

Seveda to niso edine težave, ki pestijo Fallout 76. Špil ima namreč ogromno hroščev ter težav s strežniki in čeprav je špil že nekaj časa zunaj, se pojavljajo vedno nove težave.

Včeraj je Bethesda izdala nov popravek, ki naj bi optimiziral igro in uravnotežil nekatera orožja. Poleg tega pa so igralci dobili servirano novo, neprijetno presenečenje: zopet so se namreč pojavili hrošči, ki so bili že odpravljeni. Ajej.

Med njimi se je vrnil hrošč, ki je vse “bobby pine”, ki jih igralci uporabljajo za vlamljanje v ključavnice, naredil ekstra težke. Igralci so nato ob prijavi v igro presenečeni ugotovili, da se ne morejo več premikati, saj so jih roparska orodja povsem obtežila.

Poleg tega se je zopet pojavil hrošč, ki omogoča dupliciranje predmetov. Vse naštete neprilike si lahko ogledate v tejle Reddit temi, na katero se je predstavnik Bethesde že odzval, češ, da “se zavedajo vseh teh problemov”.

Kdaj pa bodo ti odpravljeni, ne ve še nihče.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime