Fallout 76 dobil popravek, ki je spet vpeljal že popravljene hrošče

Pripravljeni na novo dozo kontroverzije glede igre Fallout 76?

Že od samega začetka se ta večigralski poskus post-apokaliptične Severne Karoline koplje v težavah in vse te smo tudi popisali na naši strani.

Vsi se seveda spomnimo bedarij okoli najlonske vreče, pa potem je Bethesda po nesreči razkrila zasebne podatke uporabnikov ter pozabila ponastaviti kode za lansiranje atomskih bomb.

Seveda to niso edine težave, ki pestijo Fallout 76. Špil ima namreč ogromno hroščev ter težav s strežniki in čeprav je špil že nekaj časa zunaj, se pojavljajo vedno nove težave.

Včeraj je Bethesda izdala nov popravek, ki naj bi optimiziral igro in uravnotežil nekatera orožja. Poleg tega pa so igralci dobili servirano novo, neprijetno presenečenje: zopet so se namreč pojavili hrošči, ki so bili že odpravljeni. Ajej.

Med njimi se je vrnil hrošč, ki je vse “bobby pine”, ki jih igralci uporabljajo za vlamljanje v ključavnice, naredil ekstra težke. Igralci so nato ob prijavi v igro presenečeni ugotovili, da se ne morejo več premikati, saj so jih roparska orodja povsem obtežila.

Poleg tega se je zopet pojavil hrošč, ki omogoča dupliciranje predmetov. Vse naštete neprilike si lahko ogledate v tejle Reddit temi, na katero se je predstavnik Bethesde že odzval, češ, da “se zavedajo vseh teh problemov”.

Kdaj pa bodo ti odpravljeni, ne ve še nihče.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

AMZS v igro Assetto Corsa prenesel progo na Vranskem in pripravlja karting turnir z lepimi nagradami

Zagotovo ste se vsaj enkrat do sedaj usedli že v kart dirkalnik in ste se zapodili po nekem dirkališču. Osebno lahko pričam,...

Cyberpunk 2077 napovednik prikaže različne tolpe mesta Night City

Nekaj dni nazaj se je odvila nova digitalna konferenca Night City Wire in kot po navadi smo dobili nove igralne napovednike, ki...

Je piratstva pri PC igrah res konec?

Bitka med pirati in raznimi načini zaščite iger traja že zelo dolgo, dolgo časa. Piratstvo na PC-ju je šlo skozi svoje vzpone...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!