Sea of Thieves bo jutri vašim prijateljem omogočil brezplačno igranje

Igričarji se radi igramo gusarje.

To je pač preprosto dejstvo, saj sta denimo igri Atlas in Sea of Thieves huronsko uspešna naslova, čeprav sta imela ob izidu velike težave.

Sea of Thieves denimo na začetku ni posedoval dovolj vsebine, da bi upravičil svojo cenovno nalepko. Za Slovence je igra še poseben problem, saj založnik Microsoft očitno smatra, da živimo nekje za Luno zato igre preko njihove trgovine sploh ni mogoče nabaviti.

Zato so se nekateri igralci poslužili drugih trikov kot je denimo nakup ključa preko kakšne tretje strani, verjetno pa so s tem prišparali še kakšen evro.

Vsi vemo, da so gusarske avanture zabavne a hitro lahko postanejo osamljene, če po palubi odzvanja samo tapkanje naše osamljene, lesene noge.

Zato se je razvijalec Rare odločil svojim igralcem ponuditi prav posebno darilo.

Med 3. in 6. februarjem boste lahko posedovalci igre odklikali na uradno stran, tam pa vas bodo čakale tri vstopne kode.

Te boste lahko podelili svojim prijateljem in ti bodo lahko potem brezplačno prenesli igro ter se vam pridružili na pomorskih pustolovščinah, vse do zaključka promocije 13. februarja.

Skladno s tem, nas jutri čaka večji popravek, kateri bo vnesel nov igralni način, imenovan Mercenary Voyages.

To so posebne naloge, ki jih boste lahko opravili v družbi s prijateljem. Iskali boste zaklad tihotapca ruma in če bo kvest uspešno zaključen, se lahko veselite lepih nagrad.

20. marca bomo praznovali že eno leto od izida Sea of Thieves in prav za ta datum Rare napoveduje lepo presenečenje.

Očitno dotični naslov, po vsemu temu času, vendarle dobiva svoje morske noge in lepo je videti, kako igra lahko na koncu uspe, čeprav ji na začetku ni kazalo najbolje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime