SCUM bo dobil misije, boljša vozila ter grajenje baz

Se še spomnite igre SCUM?

Ta hrvaška preživetvena igra je ob izidu v sistemu Zgodnjega dostopa nekaj časa kraljevala v gledanosti na Twitchu, poleg tega pa je razvijalec Gamepires prodal kar lepo količino kopij igre na Steamu.

Navdušenje je hitro nato poniknilo, saj SCUM preprosto ni vseboval dovolj vsebine in gledanja penisov, pa naj bodo še tako veliki in groteskni, so se igralci kmalu naveličali.

Hrvatje delajo dalje in včeraj so razkrili svoje načrte posodobitev za naslednje tri mesece in glede na zapisano, bo SCUM morda kmalu zopet stopil pod igričarske žaromete.

Največjo prenovo bodo doživela vozila, ki so trenutno v igri precej osnovna. Novi sistem se bo, tako kot vse v tej igri, bolj nagibal k realizmu. To pomeni, da se bo težnost avta nagibala in bo upoštevala dejstvo, koliko ljudi se trenutno vozi v avtu. Če se bosta naprimer na zadnjih sedežih tlačila debeloritneža, bo naš štirikolesnik veliko bolj nagnjen nazaj.

Prav tako se bo vozilo odzivalo na različne poškodbe in če ga bomo streljali v motor ali gume, bo nadaljnja vožnja precej drugačna izkušnja. V avte bo moč tudi vlamljati, jih prižigati brez ključev, potrebno pa bo poskrbeti tudi za dobro zalogo goriva.

Gradnja baz bo prav tako veliko bolj dodelana. Izdelati bo moč prave hiše a zato bomo najprej potrebovali primeren načrt, razvijalci pa nameravajo omogočiti gradnjo večjih zadev kot so denimo rudnik ali pa celo bolnico ter pravo pravcati grad.

Veliko dela bo deležna tudi igralna izkušnja, saj bo prenovljen inventorij, v katerem bomo končno lahko združevali iste predmete ter si jih tudi ogledali v 3D pogledu.

Čakajo nas tudi prve prave misije ter nov uvajalni del, ki bo novim igralcem malo bolj razložil osnovne mehanike igre.

SCUM zna zato biti čez tri mesece povsem drugačna izkušnja in zanimivo bo videti, če bo Hrvatom spet uspelo igro vrniti na pota prejšnje slave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime