Sims 4 bodo dobili zares “čuden” dodatek

Popularna igra simulacije življenja Sims 4 bo kmalu prejela zelo čuden dodatek, ki so ga razvijalci The Sims Studio poimenovali kar StrangerVille.

Izdali so prvi del izseka iz dodatka, kjer se dogajajo res čudne stvari. Ljudje v mestu dobivajo čudne napade, hodijo kot zombiji, “bolezen” pa se širi iz ljudi na ljudi. Opaziti je lahko tudi čudno vreme, ki spominja na invazijo vesoljcev, iluminati znake in ostale skrivnosti.

Dodatek bo postavljen v peščeno mesto StrangerVille, kjer se dogajajo zarote, rastejo nevarne rastline, vsebuje strašljive predele mesteca in še več. V mestu bodo tudi skrivni agenti, ki uporablajajo prisluškovalne naprave in skenerje, ki zaznavajo nenavadne reči. Upravljali pa bomo tudi vojsko, ki bo pomagala pri odkrivanju tega peščenega mesteca.

StrangerVille bo na voljo že 26. februarja in bo po vsej verjetnosti dodatek, za katerega bo potrebno odšteti nekaj cekinov. Drugi del pustolovščine bodo pri Sims Studio odkrili jutri – 22. februarja, 3. in 4. del pa bosta izšla po izidu samega dodatka, torej se bo zgodba nadaljevala. Na uradni strani StrangerVille dodatka pa si lahko preberete še nakaj podrobnosti.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!