Bo Google kmalu razkril svojo konzolo?

Današnji dan je očitno namenjen govoricam okoli konzol, saj smo že prejeli namigovanja na naslednjo generacijo Xbox konzol.

Zna pa se zgoditi, da bosta Microsoft ter Sony kmalu dobila še enega tekmeca, saj si Googlu čedalje bolj ogleduje igričarski trg.

Spletna stran 9to5Google poroča, da bo Google razkril nov servis, ki naj bi šel po principu pretočnega igranja iger. Na kratko: želijo ustvariti Netflix ampak za igre.

To niti ni tako čudno, saj je Google nedolgo tega testiral novo tehnologijo Project Stream, preko nje pa ste lahko igrali igro Assassin’s Creed Odyssey in to kar v Chrome brskalniku. Tehnologijo so takrat lahko preizkusili samo Američani in po poročanjih, so bili nad njo navdušeni.

Tehnologija Project Stream naj bi bila vgrajena v njihov servis, prav tako pa naj bi Google najavil prav svojo konzolo. Ta naj bi bila cenejša od PlayStationa ter Xboxa, razkrili pa naj bi jo že naslednji mesec, na konferenci Game Developers Conference (GDC).

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!