Ta petek se odpira prvi gaming bar v Sloveniji – StageOne!

Igričarstvo je po svetu že pošteno uveljavljena panoga preživljanja prostega časa in zelo smo veseli, da se gaming zadeve prebujajo tudi v Sloveniji, čemur smo plodno, no vsaj tako upamo, prispevali tudi mi.

Zato močno podpiramo tudi ta projekt in neizmerno nas veseli, da smo tudi igričarji končno dobili svoj pravi kotiček, kjer bomo lahko v miru preživljali ure in ure prostega časa, kadarkoli se nam bo to že zahotelo.

Ta petek, 1. marca 2019 ob 18.00, se bo namreč odprl prvi gaming bar v Sloveniji, imenoval pa se bo StageOne!

Mimo so časi zakotnih internetnih gostilnic, saj bo StageOne ponujal veliko več kot pa samo brskanje po spletu.

Čaka vas 10 vrhunskih računalnikov z AMD Ryzen procesorji in Sapphire Radeon karticami, zraven pa še konzole, VR naprave, poigrati pa se bo moč celo s kakšno retro konzolico. Seveda boste lahko izbirali med pestro izbiro najnovejših iger, tako da boste tisti z revnimi PC-ji končno imeli možnost preizkusiti najvišje grafične nastavitve.

StageOne obljublja tudi redni priliv raznovrstnih dogodkov in tekmovanj, velik poudarek pa je na e-športu, kjer bodo prisotne vse najbolj popularne igre in tudi tiste manj znane.

Gaming bar bo rešil tudi vašo vedno neizpolnjeno željo organiziranja LAN zabav, saj boste lahko naprave tudi najeli za svoje sodelavce in prijatelje. Zakaj bi torej vlačili težke škatle naokoli, če imate že vse pripravljeno tam, zraven pa je poskrbljeno še za reden priliv pijače?

Glavna prednost gaming bara pa bo predvsem druženje in igranje iger v dobri družbi, saj je zabavanje na LANu nekaj povsem drugega kot pa kričanje drug na drugega, kjer tekmeca ne vidiš pred sabo. In se ne sladkaš ob solzah njegovega neizogibnega poraza.

Ekipa Hopsi se je odločila svoj naslednji Petkov Lajv posneti kar iz te lokacije, zato nas lahko pocukate za rokav in z nami pokramljate.

Tako, ne ostane vam drugega kot pa da si rezervirate ta petek, 1. marec in se nam pridružite na slavnostni otvoritvi, ki se bo zgodila na Borštnikovem trgu 2 (zraven študentskega servisa) v Ljubljani.

Več informacij o StageOne lahko odkrijete na njihovi uradni spletni ali pa Facebook strani.

Se vidimo!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime