V Fortnite kot kaže prihajajo pirati

Zelo hitro se približuje že 8. sezona najbolj igrane igre na svetu, ki je sicer v zadnjem mesecu dni izgubila kar precej igralcev, ki so prešli na novo Battle Royale uspešnico, Apex Legends.

Da pri igri Fortnite skozi sezone dobro razvijajo zgodbo je jasno, saj skrivnostno spreminjajo mapo in lahko tako igralci ugibajo kaj vse jih še čaka. Na svojem Twitter profilu so pričeli z “draženjem” igralcev pred izidom nove sezone, ki pa bo prišla povsem ob pravem času ter v igro vrnila kar nekaj pobeglih igralcev. Do 8. sezone nas čakajo le še 4 dnevi, objavljena slika pa spominja na pirate, ki so jih nekateri napovedovali že za 7. sezono.

Približuje se tudi konec Share the Love eventa, ki igralcem omogoča, da popolnoma zastonj pridobijo Battle Pass za prihajajočo 8. sezono. Da bo šlo za piratsko obarvano sezono lahko govorita tudi zapisa: ‘X’ Marks The Spot terTreasure abound, ki označujeta, da bomo po vsej verjetnosti iskali skrite zaklade, ki bodo označeni s črko oz. znakom X.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

Cyberpunk 2077 bo imel krajšo zgodbo kot The Witcher 3 – znane uradne sistemske zahteve

Večina igralcev se strinja, da je bil The Witcher 3 fenomenalen RPG in ni jih malo, ki so se skozi igranje spustili...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!