Fallout 76 dobil časovni načrt za leto 2019

Igra Fallout 76 je izšla pred približno 100 dnevi, pri Bethesdi pa so za leto 2019 izdali časovni načrt, ki prikazuje kako si bodo sledile posodobitve in dodatki v igri. Če si želite prebrati naše mnenje o tej igri hitro odklikajte sem.

Vse se bo pričelo z 12. marcem, ko bo v igro dodan Wild Appalachia dodatek, ki bo v igro vnesel dve novi pustolovščini imenovani Shear Terror ter Ever Upwards. Prva bo povezana z mističnimi pošastmi, medtem ko se bomo v pri drugi pridružili skavtom, kjer bom zbirali priponke. Poleg tega bo izšel tudi nov igralni način imenovan Survival, ki bo omogočal PvP različico Falloutovega raziskovalnega načina.

Wild Appalachia bo v igro vnesla tudi nekaj sprememb kar se tiče zbiranja legendarnih predmetov in menjave neželjenih, kakor tudi postavljanje svoje trgovine v kateri bomo trgovali z drugimi igralci.

V poletju lahko pričakujemo Nuclear Winter, ki bo prav tako prinesel nov igralni način in druge novosti v igro. Igralni način se bo prav tako imenoval Nuclear Winter, a podrobnejših informacij Bethesda še ni izdala. Prišel bo nov prestižni sistem, ki bo igralcem nad levelom 50 omogočal nadaljevanje poti in odklepanje legendarnih statusov in novih zmožnosti. Prišla bosta tudi Vault 96 in 94, nova raida v igri Fallout 76.

Jeseni nas čaka še zadnja večja posodobitev imenovana Wastelanders, ki jo je Bethesda označila kot zgodbo z resnično izbiro in posledicami in bo vsebovala nov glaven questline, nove evente in veliko drugih presenečenj. Celoten časovni načrt si lahko ogledate tukaj.

No Caption Provided

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime