Prihaja s sezono 8 v Fortnite tudi oživljanje soigralcev ?

Le še trije dnevi nas ločijo do nove, že osme sezone igre Fortnite, ki bo tokrat obarvana piratsko. Sneg se že topi in piratska ladja se vedno bolj približuje otoku. Vedno več je tudi potresnih razpok, ki bodo po vsej verjetnosti ustvarile manjše otočke, na katere bomo pluli s piratskimi ladjami.

Pred kratkim je na Fortnite subredditu potekal tudi AMA(ask me anything) razvijalcev, ki so odgovorili na cel kup zanimivih vprašanj. Odgovorili so na eno izmed najbolj opaznih vprašanj glede oživljanja soigralcev, kot je to mogoče pri igri Apex Legends, kjer lahko soigralca kljub smrti, v določenem času oživimo na nekaterih točkah mape.

Razvijalci so odgovorili, da o tem razmišljajo že nekaj časa in da iščejo primerno rešitev, ki ne bi drastično spremenila poteka igre. Namignili so tudi, da bo več informacij o t. i. “respawn sistemu” prišlo med sezono 8, ki bo še kako pomembna za to igro, če jo želijo obdržati povsem pri vrhu igranosti.

Med drugim so razvijalci potrdili njihove plane o izboljšanju zvoka, kot tudi prepečevanju nakupov brez potrditve. Omenili so tudi, da nimajo planov nadgradnje do 60 FPS na Nintendo Switchu ter da izdelujejo eno sedeče vozilo.

Več o AMA na FortniteBR subredditu si lahko preberete tukaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime