Projekt OVERKILL’S THE WALKING DEAD je dokončno propadel

Igra Overkill’s The Walking Dead je doživela konec razvijanja, saj je po slabih 4 mescih od izida vse prej kot zadovoljila igralce in razvijalce. Ob izidu smo naredili tudi recenzijo, v kateri smo bili kar navdušeni nad igro, a igra na žalost ne ponuja nič konkretnega.

Robert Kirkman je v današnjem sporočilu povedal, da se je pogodba s podjetjem Starbreeze tudi dokončno razdrla. Omenjeni pa so igro ustvarjali vse od leta 2014 do izida njihove Walking Dead različice, novembra 2018.

Starbreeze je v svoji uradni izjavi povedal, da igre kaj kmalu ne bo moč kupiti na Steamu, kjer je za zdaj še dosegljiva, a da se bodo potrudili dokončati še 2. sezono.

Propadel je torej še en projekt imenovan Walking Dead, pri katerem streljajo slepe naboje, ko poizkušajo ustvariti igro narejeno po serijski uspešnici.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!