Prvo misijo igre HITMAN 2 lahko sedaj igramo brezplačno

Igro Hitman 2 sem v preteklosti že opisal in sem jo označil za sicer dober naslov, ki pa ne tvega in se drži že ustaljenih prijemov iz njenega predhodnika.

Razvijalec IO Interactive se je včeraj odločil, da čisto prvo misijo ponudi povsem brezplačno in to v posebni verziji igre, imenovani Hitman 2 Starter Pack.

Prva misija se imenuje Hawke’s Bay in je v bistvu najmanjše območje v celotni igri. Služi kot nekakšna uvajalna stopnja a vseeno nam ponudi dovolj različnih možnosti za pokončanje svoje tarče.

Ko se boste naveličali preigravanje tega, se lahko veselite nove vsebine, saj bo prav sem prispela nova “Elusive Target” misija.

Gre za poseben dogodek, ko v igro prispe prav posebna tarča, ki jo lahko poskusimo ubiti samo enkrat. Če nam spodleti, novih možnosti ni. No, razen če se razvijalec zopet odloči osebo pripeljati nazaj.

Tokratna izmuzljiva tarča se imenuje Dame Barbara Elizabeth Keating, osramočena političarka iz Nove Zelandije, ki se s pomočjo korupcije želi vrniti na pota stare slave, naš Agent 47 pa ima za njo povsem druge načrte.

Hitman 2 Starter Pack si lahko prenesete iz Steama, trenutno pa je tudi celotna igra znižana za 37% na 37,79€.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime