Epic Games Store zastonjsko podarja še Thimbleweed Park

Igra Thimbleweed Park je bila predstavljena na Gamescomu leta 2016 in je dokončno izšla v letu 2017. Gre za “pokaži-klikni” pustolovsko igro, ki sta jo razvila Ron Gilbert in Gary Winnick sicer bolj znana po naslovih Monkey Island in Maniac Mansion.

Epic Games Store nas vsak teden razveseli z zastonjskimi igrami in tega se seveda ne bomo branili. Vse do 7. marca imate namreč vsi igralci možnost zastonjsko prejeti polno različico igro, ki drugače stane 19.99$.

Zgodba govori o Rayu in Reyesu, ki raziskujeta umor v majhnem čudnem mestecu. Kot se za čudno mesto spodobi lahko v zgodbi srečamo zlobnega klovna, ki je bil preklet da nosi ličila na svojem obrazu za celo življenje. V mesto se vrne tudi razvijalec iger, ki mu umre stric ter prodajalec blazin, ki je ob enem tudi duh.

Če ste torej oboževalec retro pustolovskih iger si igro Thimbleweed Park hitro zagotovite in stestirajte, zakaj ne če je zastonj ?

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!