Na voljo je demo različica igre Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden je igra, ki je izšla decembra lani in smo jo tudi sami imeli možnost stestirati in opisati naša doživetja. Gre ga zanimiv naslov, ki ga vsi primerjajo s podobno igro XCOM. V naši recenziji igre ste lahko spoznali, da ima igra zanimivo zgodbo ter mutantske karakterje, ki jih lahko tudi sami nadgrajujemo.

Zgodba nas popelje v post-apokaliptično ero, ki pa se na žalost relativno hitro konča. Grafično je igra zares izpopolnjena a se vseeno pojavi še kakšen vizualen kiks pri streljanju, ki pa ni tako moteč. Nekaj težav ima tudi zvok, ki ob nekaterih trenutkih ne deluje najbolj resnično in se včasih tudi zatika.

Ker so razvijalci želeli igro širiti še naprej, so se odločili, da izdajo zastonjskodemo različico, ki nam bo omogočala kratek vpogled v igro preden se za njo odločimo odšteti 35 evrov, kar zna bit za marsikaterega navadnega smrtnika kar precej. Demo različica je velika kar 3 GB, torej gre za res konkretno verzijo in ne za neko na pol izdelano različico kot to delajo nekatere druge igre. V demo izseku dobimo namreč dostop od samega začetka igre pa vse do prihoda v Ark. Več o igri pa si poglejte v spodnjem videoposnetku, ki smo ga za vas pripravili ob izidu igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime