Facebook Messenger ima skrivni “temni” način, ki ga lahko že aktivirate

Messenger je verjetno najbolj popularno orodje za klepetanje a poseduje eno precej veliko pomanjkljivost.

Namreč, ko enkrat pade tema in se pogovarjate v temni sobi s sogovornikom, vas zna belo ozadje programa precej zbadati v oči.

To je kar problem, še posebej če klepetamo pred spanjem, saj naprezamo oči in posledično zaradi tega tudi težje zaspimo.

Zato je veliko aplikacij v zadnjem času začelo ponujati temne različice svojih aplikacij oz. “Dark Mode”, ki program preoblikujejo v temno barvo, to pa je precej bolj prijetno kot pa bolščanje v bel zaslon.

In po novem se lahko te novosti dokopljemo tudi v Messengerju, čeprav na nekoliko nenavaden način.

Če želite temni Messenger, najprej odprite pogovorno okno in sogovorniku pošljite emotikon Lunin srp oziroma “Crescent Moon”. Aplikacija vas bo nato opozorila z tekstom: “You Found Dark Mode!” in nato lahko preprosto aktivirate temni način.

Zadeva bo postala tudi uradna v prihajajočih tednih tako za Android kot iOS uporabnike, aktivirati pa jo bo moč preprosto v nastavitvah.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!